PSV legt doelman Bertrams (19) tot 2016 vast

16 april 2014, 16:56

Jesse Bertrams heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot 2016 bij PSV. De doelman is dit seizoen actief in Jong PSV en is blij te zijn met zijn verbintenis. Jesse Bertrams is het jongere broertje van Nigel (21), die al één officiële wedstrijd voor PSV achter zijn naam heeft staan.

"Dit is een jongensdroom. Van kleins af aan keep ik al hier, ik vind het heel mooi om nu hier een contract te tekenen. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen en de lijn vasthouden", aldus de negentienjarige keeper, die zijn debuut in de hoofdmacht van de Eindhovenaren nog moet maken.

Technisch directeur Marcel Brands is tevreden over Bertrams. "In het kielzog van zijn oudere broer heeft Jesse zich goed ontwikkeld. In de laatste twee jaar heeft hij grote stappen gezet. Het is een positieve jongen met een goed karakter. Mooi voor hem en voor PSV", aldus de beleidsbepaler, die niet denkt dat er een broederstrijd gaat plaatsvinden in Eindhoven. "Er is een gezonde concurrentie tussen jullie. Ik denk dat jullie allebei ver kunnen komen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen