Pellegrini: "We zaten nog met Liverpool in ons hoofd"

17 april 2014, 09:53

Manchester City sneed zichzelf woensdagavond lelijk in de vingers, door in eigen huis op een 2-2 remise te blijven steken tegen rode lantaarndrager Sunderland. City-Manager Manuel Pellegrini denkt dat zijn manschappen nog steeds bezig waren met de cruciale nederlaag tegen Liverpool (3-2) van vorige week.

"We speelden niet goed, we zaten nog met de wedstrijd tegen Liverpool in ons hoofd. We verdienden het niet om te winnen", zegt Pellegrini over het 2-2 gelijkspel met Sunderland. Door het puntenverlies staat City maar liefst zes punten achter op lijstaanvoerder Liverpool. Het heeft nog wel een wedstrijd tegoed, maar The Citizens beseffen dat het steeds lastiger wordt: "We hadden een overwinning nodig. We zullen zien wat er gebeurt, maar onze kansen zijn geslonken", beseft Pellegrini.

De Chileense manager plaatst vraagtekens bij de mentale weerbaarheid van zijn ploeg: "Op het moment is het meer een mentale dan een fysieke kwestie. Het is frustrerend, maar we moeten het seizoen goed eindigen. Het is moeilijk, na het slechte resultaat tegen Liverpool. Maar we moeten vooruit kijken en ons richten op het duel met West Bromwich Albion", besluit Pellegrini.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen