Nijhuis blij met bekerfinale: "Goed seizoen gedraaid"

17 april 2014, 11:07

Scheidsrechter Bas Nijhuis vindt het te begrijpen dat hij de bekerfinale van zondag tussen Ajax en PEC Zwolle mag fluiten. Het scheidsrechterskorps reageerde deze week verbaasd op de aanstelling van Nijhuis, die tijdens het winterse trainingskamp van de arbiters nog bestraft werd voor 'schoolreisgedrag'. Nijhuis zelf weerlegt de kritiek.

De 37-jarige leidsman kan zich absoluut niet vinden in de kritiek van zijn collega's. "Dat begrijp ik niet, want op een enkele mindere wedstrijd na, draai ik een goed seizoen", zegt Nijhuis tegen Twentesport. "Ik heb een goed seizoen achter de rug. Vooral voor de winterstop heb ik een aantal competitiewedstrijden die als moeilijk te boek staan, tot een goed einde gebracht en ik floot veel internationale wedstrijden die stuk voor stuk een goede beoordelingen hebben gehad."

Nijhuis vindt het dan ook niet gek dat hij de bekerfinale in De Kuip in goede banen mag leiden. "Het is niet onlogisch dat ik de finale ga fluiten, te meer omdat ik hem nog niet eerder heb geleid. Ik ben er heel blij mee. Het is een mooie wedstrijd aan het eind van een voetbaljaargang en zo'n bekerfinale is altijd een fantastisch feest."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen