Vertrekkende Wouters: "Utrecht is en blijft mijn club"

17 april 2014, 11:54

Eerder vandaag (donderdag) werd naar buiten gebracht dat FC Utrecht en Jan Wouters hun samenwerking na het seizoen stopzetten. Woensdag evalueerden beide partijen in een 'open en eerlijk' gesprek, waarna ze in goed overleg besloten dat Wouters uit de Domstad zal vertrekken.

"Ik heb in de evaluatie aangegeven dat ik het tijd vind voor een nieuwe fase in mijn carrière", legt Wouters uit op de officiële website van Utrecht. "Ik wil met de opgedane ervaring een volgende stap maken in mijn carrière. Ik kan met een goed gevoel FC Utrecht verlaten, want FC Utrecht is en blijft mijn club", zegt Jan Wouters, die in ieder geval tot en met de wedstrijd tegen Vitesse op 3 mei werkzaam zal zijn voor Utrecht.

Algemeen Directeur Wilco van Schaik kijkt met positieve gevoelens terug op de samenwerking met Wouters: "Wij kijken als club terug op vijf enerverende seizoenen met Jan Wouters. In de technische staf is Jan Wouters zowel assistent alsmede hoofdcoach geweest. Vorig seizoen wist hij als hoofdcoach van FC Utrecht een recordaantal punten te pakken. Hij heeft altijd met 100% inzet en betrokkenheid voor ons gewerkt. We hebben nu een tijdperk afgesloten", zegt Van Schaik.

Utrecht zal zich de komende tijd bezighouden met de opvolging van Wouters.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen