Lens hoopt met sterk WK op een stapje hogerop

17 april 2014, 13:33   Bijgewerkt: 17 april 2014, 13:52

Jeremain Lens deed woensdagavond slechte zaken met zijn club Dinamo Kiev. Door een 0-2 nederlaag tegen titelconcurrent Shaktar Donetsk zal onze landgenoot niet met de Oekraïense landstitel aan de haal gaan. Naast de focus op het restant van het seizoen opteert Lens voor het spelen van een sterk WK. Hij hoopt dat dit zal resulteren in een stapje hogerop.

Er heerst een politieke onrust in Oekraïne, waardoor Lens eind februari pas voor het eerst in het kalenderjaar in actie kwam. "Natuurlijk merkt hij wel dat er in het land, in de stad iets veranderd is", zegt Alex Kroes, de zaakwaarnemer van de oud-PSVér, tegen VI. "Maar in Kiev kan Jeremain gewoon zijn ding doen. En Dinamo Kiev heeft geen signalen afgegeven dat ze binnenkort een andere koers gaan varen. Dus zo lang Jeremain zijn salaris krijgt uitbetaald en de situatie in Kiev niet bedreigend of onveilig is, zal hij niet zomaar kunnen vertrekken. Tenzij het land nog eens drie gekke sprongen maakt, maar dat is momenteel niet het geval", legt de belangenbehartiger van Lens uit.

Hoe de toekomst van Lens eruitziet, is nog niet bekend. "Hij gaat in ieder geval nog wel met de club praten, maar de hoop is dat Jeremain een goed WK speelt. En daaraan dan gekoppeld een transfer naar een club die net een stapje hoger is. Dinamo Kiev moest dit seizoen kampioen worden. Dat gaat niet lukken en ook de tweede plaats (voorronde Champions League, red.) wordt moeilijk", stelt Kroes.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen