'Wouters kan assistent-trainer worden bij PSV'

18 april 2014, 08:06

Jan Wouters gaat na zijn vertrek bij FC Utrecht mogelijk aan de slag bij een andere club waarvoor hij ook als speler uitkwam. De oud-middenvelder staat bovenaan het verlanglijstje van PSV, meldt De Telegraaf. Hij zou daar als ervaren assistent-coach de jonge trainers Phillip Cocu en Chris van der Weerden bij moeten staan.

PSV is al een jaar op zoek naar een ervaren man die de technische staf kan versterken. Afgelopen zomer was Ronald Spelbos in beeld, maar zijn komst bleek niet mogelijk. Wouters is volgens de clubleiding nu de ideale man. Hij was in het verleden als speler, assistent-coach én interim-hoofdtrainer aan PSV verbonden en speelde in de jaren '90 samen met Cocu en Van der Weerden. De afgelopen vijf jaar werkte hij bij FC Utrecht, komende zomer vertrekt hij uit Stadion Galgenwaard. Door zijn komst zou Ernest Faber moeten vertrekken bij PSV.

Wouters (53) gaf donderdag, in een verklaring over zijn vertrek bij FC Utrecht, aan dat het tijd was voor 'een nieuwe fase'. "Ik wil met de opgedane ervaring een volgende stap maken in mijn carrière", aldus de coach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen