Genk-directeur haalt uit naar 'zielige' Preud'homme

18 april 2014, 09:18

Michel Preud'homme is een emotionele trainer, daar weet men in Enschede alles van. De manier waarop hij meeleeft met zijn elftal en zich laat meeslepen met de wedstrijd, wordt niet door iedereen gewaardeerd. Stephan Poelmans, commercieel directeur van Racing Genk, is helemaal klaar met de oud-keeper.

"Ooit topkeeper, nu zielige trainer", liet hij na de verloren competitiewedstrijd tegen Club Brugge (2-0), de ploeg van Preud'homme, weten via Twitter. In Het Laatste Nieuws doet de beleidsmaker er nog een schepje bovenop. "Als speler heb ik altijd heel veel bewondering gehad voor Michel Preud'homme, maar als ik zie hoe hij zich naast het veld gedraagt dan heb ik het daar heel moeilijk mee. Ik heb dit niet gezegd omdat ik een slechte verliezer ben. Want het is niet alleen tegen Genk dat hij zo tekeer gaat, het is elke wedstrijd opnieuw het geval."

Met Club Brugge is Preud'homme volop in de race om de Belgische titel. De achterstand op koploper Standard Luik bedraagt slechts één punt. Met FC Twente won Preud'homme in het verleden de KNVB Beker.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen