PSV: "Gerbrands enige en dus belangrijkste kandidaat"

18 april 2014, 16:23

Bij PSV maakt men er geen geheim van: Toon Gerbrands is de beoogde nieuwe algemeen directeur. Peter Swinkels, voorzitter van de Raad van Commissarissen, bevestigt bij Omroep Brabant dat hij in gesprek is met de huidige directeur van AZ. Gerbrands liet onlangs weten dat hij per 1 september vertrekt uit Alkmaar.

Volgens Swinkels hebben de eerste gesprekken tussen Gerbrands en PSV al plaatsgevonden. "Gerbrands is de enige en dus ook belangrijkste kandidaat met wie we nu in gesprek zijn", is de duidelijke taal van de preses. Een probleem kan zijn dat PSV eigenlijk per 1 juli een nieuwe algemeen directeur nodig heeft, omdat Tiny Sanders dan vertrekt. Gerbrands zou pas vanaf 1 september beschikbaar zijn, maar Swinkels lijkt zich daar vooralsnog niet al te veel zorgen over te maken. "Problemen zijn er altijd om opgelost te worden. Dus ook dit probleem."

Mocht Gerbrands inderdaad naar Eindhoven komen, dan wordt hij in het Philips Stadion herenigd met Marcel Brands. De huidige technisch directeur van PSV werkte in het verleden samen met Gerbrands bij AZ.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen