PEC Zwolle-directeur Nijkamp: "We hebben een kans"

18 april 2014, 17:07

Komende zondag speelt PEC Zwolle voor de derde keer in de clubhistorie de bekerfinale. In de Rotterdamse Kuip neemt de nummer negen van de Eredivisie het op tegen Ajax, dat als gedoodverfde favoriet aan de eindstrijd begint. Gerard Nijkamp, de technisch directeur van PEC Zwolle, kijkt uit naar de memorabele dag.

"We gaan er alles aan doen", zegt Nijkamp op BNR Nieuwsradio. "De voorbereiding is tot nu toe prima. We zijn gevrijwaard van blessures en kunnen daardoor het sterkste mogelijke elftal opstellen", aldus de technisch directeur, die PEC Zwolle absoluut niet kansloos acht: "We hebben een kans. Die kans is natuurlijk kleiner dan de kans dat Ajax de beker wint, maar de kans is er en we proberen die aan te grijpen."

Nijkamp stelt dat de strategie van PEC Zwolle al uitgetekend is. "Het strijdplan is bekend. Dat kun je prima overlaten aan Ron (Jans, red.) en zijn staf", weet de technische man van PEC Zwolle, die aangeeft dat PEC Zwolle niet vol op de aanval moet spelen: "Je moet niet blind in het mes gaan lopen en alleen blinde agressie hebben naar voren. We weten hoe we het gaan aanpakken", herhaalt Nijkamp.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen