Seedorf: "Team moet niet op mijn situatie gefocust zijn"

18 april 2014, 18:28

Clarence Seedorf hoopt komende zaterdag de vijfde overwinning op rij te boeken met AC Milan. De Rossoneri nemen het in het eigen San Siro op tegen Livorno. Seedorf hoopt dat Milan de goede reeks kan doorzetten, om zodoende volop in de race te blijven voor een plaats die recht geeft op Europees voetbal.

"De resultaten zijn belangrijk. Het team heeft goed werk verricht, waardoor we uit onze negatieve periode zijn gekomen", zei Seedorf op een persconferentie over de goede reeks van Milan. "Nu is het zaak om deze reeks uit te breiden. We speelden niet zo goed tegen Catania (vorige week, 1-0 winst), maar het team speelde wel met de juiste spirit."

Deze week verschenen er berichten in de toonaangevende kranten in Italië, waarin gesteld werd dat Milan na het huidige seizoen afscheid zal nemen van Seedorf, wegens conflicten met een aantal (bepalende) spelers. "Voordat ik een belletje van voorzitter Berlusconi krijg, ga ik door met mijn werk als coach van Milan. Het team moet gefocust zijn op de wedstrijd tegen Livorno, niet op mijn situatie", benadrukt Seedorf.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen