Preud'homme: "Geen ploeg die er bovenuit steekt"

18 april 2014, 18:55

Het zijn spannende weken in België, waar Club Brugge en Standard Luik elkaar komende maandag ontmoeten in de play-offs. De winnaar in deze topper zal na maandag de (nieuwe) lijstaanvoerder van de Jupiler Pro League zijn. Nadat Standard-coach Guy Luzon aangaf dat hij van de druk houdt, stelt Club Brugge-trainer Michel Preud'homme dat er geen enkele ploeg bovenuit steekt in België.

"Alle ploegen zitten dicht bij elkaar. Er is geen ploeg die er bovenuit steekt. Niemand is twee keer zo goed als de rest. Wij proberen dat wel te zijn, maar ook Club mag niet zeggen dat het veel beter is", zegt Preud'homme tegen Sporza in aanloop naar de kraker tegen Standard. "Elke week moeten we vechten voor de punten. We moeten keihard werken, de juiste oplossing vinden en geduldig zijn."

Wint Club maandag, dan zal het de nieuwe koploper zijn. Preud'homme wil hier nog niet te veel over kwijt: "We moeten niet te veel op voorhand praten en gewoon ons werk doen. Vergeet niet dat er dit jaar vier titelkandidaten zijn", stelt de voormalig coach van FC Twente. "Normaal zijn er maximaal drie teams die voor de titel spelen en heb je aan 19 of 20 punten in de play-offs genoeg om kampioen te zijn. Misschien hebben we er nu niet zoveel nodig, want ieder team laat punten liggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen