Streppel content met zege: "Hebben goed gespeeld"

19 april 2014, 07:00

Willem II zegevierde vrijdagavond met 3-2 over FC Emmen, waardoor de Tricolores de lijstaanvoerder van de Jupiler League zouden blijven. Achtervolger FC Dordrecht won met 2-5 bij Telstar, waardoor de kampioensstrijd nog niet gestreden is.

Jurgen Streppel, de coach van Willem II, was zeer tevreden over de zege, maar vond de twee geïncasseerde tegentreffers wel zonde: "We hebben goed gespeeld vanavond. Het positiespel was goed en we hebben, behalve die twee goals, niks weggegeven. Het verwijt dat we onszelf moeten maken is dat we niet meer afstand nemen. We creëerden genoeg kansen. Nu bleef het spannend", zegt de winnende coach via de officiële kanalen van de club.

Justin Mathieu mocht van Streppel voor het eerst zijn opwachting maken in de startformatie. "Justin heeft goed gespeeld. Hij is gedreven en heeft veel kwaliteiten. Hij moet zo doorgaan en met z'n voeten op de grond blijven", geeft Streppel aan. Mathieu genoot van zijn basisdebuut: "Het was de eerste keer in de basis, ik had de rillingen op mijn lijf bij het betreden van het veld. De sfeer, de muziek, heel mooi."

Komende maandag nemen de Tilburgers het in eigen huis op tegen Telstar. Wint Willem II deze thuiswedstrijd en morst Dordrecht punten bij FC Den Bosch, dan is de ploeg van Streppel zeker van het kampioenschap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen