Pavlyuchenko leidt Lokomotiv Moskou langs Grozny

19 april 2014, 15:21

Lokomotiv Moskou staat, in elk geval voor een paar uur, weer bovenaan in de Russische competitie. De formatie van trainer Leonid Kuchuk won zaterdag voor eigen publiek met 2-1 van Terek Grozny, maar makkelijk ging dat niet.

Lokomotiv keek lang tegen een 0-1 achterstand aan. Aílton Almeida zette de bezoekers uit Tsjetsjenië na een half uur verrassend op voorsprong. Roman Pavlyuchenko zorgde er in de tweede helft voor dat de punten toch in Moskou bleven. De oud-speler van Tottenham Hotspur scoorde twee keer in de laatste negentien minuten en boog daarmee de achterstand om in een 2-1 overwinning.

Door de winst neemt Lokomotiv Moskou de koppositie over van Zenit St. Petersburg, dat later op de dag nog wel op bezoek gaat bij hekkensluiter Anzhi Makhachkala.