Cynische Mourinho feliciteert 'fantastische' arbitrage

19 april 2014, 21:32

Na een imponerende reeks van 77 thuiswedstrijden zonder nederlaag, liep José Mourinho vandaag (zaterdag) met Chelsea tegen een 1-2 nederlaag aan op Stamford Bridge. De manager was na afloop van het verloren duel tegen rode lantaarndrager Sunderland zeer cynisch. Hij fileerde de arbitrage, door ze te feliciteren met het resultaat.

"Ik heb slechts vier dingen te zeggen", sprak Mourinho na afloop van het verlies. "De complimenten aan mijn spelers, aangezien ze alles hebben gegeven. Felicitaties aan Sunderland, omdat zij hebben gewonnen. Ik wil Mike Dean (de dienstdoende arbiter, red.) ook feliciteren met zijn fantastische prestatie. Tenslotte breng ik ook de felicitaties uit aan Mike Riley, omdat zijn werk fantastisch is voor de stand van zaken in de Premier League", zegt de Portugese manager.

"Dus, de felicitaties naar al deze partijen. Dat is alles wat ik te zeggen heb, sorry", zei Mourinho, die toen het hazenpad koos en weigerde om antwoord te geven op overige vragen. Chelsea incasseerde de nederlaag mede doordat scheidsrechter Dean de bezoekers een strafschop gaf, na een vermeende overtreding van César Azpilicueta op oud-AZ'er Jozy Altidore.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen