Seedorf: "Mijn toekomst? Daarvoor moet je bij de club zijn"

20 april 2014, 08:59

Clarence Seedorf heeft plaatsing voor Europees voetbal dankzij vijf overwinningen op rij weer vol in het vizier met AC Milan. Ondertussen staat de positie van de Nederlandse coach volgens Italiaanse media ter discussie. Seedorf blijft rustig: "Voor vragen over mijn toekomst moet je bij de club zijn."

"Onze positie zorgt dat ons vertrouwen toeneemt. We komen steeds dichterbij de topteams. De laatste speelronden zullen beslissend zijn", sprak Seedorf na de 3-0 thuisoverwinning op Livorno tegenover Sky Sport Italia. "We hebben een uitstekende prestatie geleverd. Het behalen van de Europa League is onze doelstelling", zegt Seedorf, die het nu opneemt tegen AS Roma en Internazionale.

De afgelopen dagen wordt in de Italiaanse media volop gespeculeerd over de toekomst van Seedorf bij Milan. Filippo Inzaghi en Vincenzo Montella zouden gegadigden zijn om het roer van de Nederlander over te nemen. "Ik weet het niet. Daarvoor moet je bij de club zijn. Ik kan niet voor anderen spreken", geeft Seedorf aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen