Kuyt na remise nog geen kampioen met Fenerbahçe

Ger
20 april 2014, 20:05

Dirk Kuyt kan met zijn ploegmaten bij Fenerbahçe nog niet aan de champagne. De titel in de Turkse competitie is na een 1-1 gelijkspel bij concurrent Besiktas niet definitief binnen. In de resterende vier duels is één puntje echter alsnog voldoende om kampioen te worden.

Fenerbahçe kwam door een doelpunt van Moussa Sow halverwege de eerste helft nog wel op voorsprong. Op slag van rust maakte Ramon gelijk. De Braziliaan speelde na bijna een uur spelen een negatieve rol, door zijn tweede gele kaart van de avond te pakken. Fenerbahçe wist het numerieke overwicht daarna echter niet in een doelpunt uit te drukken. Uiteindelijk besloot Besiktas het duel met slechts negen man. Invaller Ismail Köybasi kreeg in de extra tijd eveneens zijn tweede gele prent.

Door het gelijkspel blijft het verschil tussen Fenerbahçe en stadsrivaal Besiktas twaalf punten. De koploper kan zich over een week alsnog tot kampioen kronen. Dan speelt Fenerbahçe op eigen veld tegen Rizespor. Voor Kuyt zou de hoogste eer in de Turkse competitie pas zijn eerste landstitel betekenen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen