Koeman nu wel sportief: "Ook dat is typisch Ronald"

21 april 2014, 10:29

Ronald Koeman, de trainer van Feyenoord, heeft zijn collega Ron Jans per sms gefeliciteerd met de zege van PEC Zwolle in de bekerfinale. De Blauwvingers lieten Ajax zondag in de Rotterdamse Kuip volledig kansloos (5-1).

Koeman kwam met zijn sms aan Jans terug op zijn eerdere uitspraken. De oefenmeester noemde het eind vorige maand 'heel jammer' dat PEC Zwolle Europees voetbal mag spelen, zelfs al zou de bekerfinale zijn verloren.

"Het is heel gek dat je Europees voetbal kunt spelen terwijl NEC de zwaarste tegenstander is geweest op weg naar de finale van het bekertoernooi", stelde Koeman in het AD. "Dan hebben we het over de hekkensluiter van de Eredivisie, hè. De rest van de duels van PEC was tegen amateurclubs of elftallen uit de Jupiler League. Dat vind ik te gek voor woorden."

Zondag toonde Koeman zich echter van zijn sportiefste kant. "Nu heb je het helemaal verdiend", klonk het in de sms aan Jans, meldt RTV Oost. De Zwolle-trainer kon het tekstberichtje wel waarderen. "Ook dat is typisch Ronald."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen