'Wolfsburg gaat nieuwe concurrenten voor Dost halen'

22 april 2014, 07:58

VfL Wolfsburg stelde dit weekend Europees voetbal veilig. Dankzij een 1-3 overwinning op laagvlieger Hamburger SV is de ploeg zeker van minimaal Europa League-deelname. Een mooi succes, maar er is ook een keerzijde van een medaille. De situatie van Bas Dost bij de Duitse club lijkt er namelijk niet beter op te worden.

Direct na de wedstrijd tegen Hamburger SV liet de clubleiding van Wolfsburg weten dat de rentree in Europa 'gevierd' gaat worden met de komst van nieuwe spelers. Met name voorin wil Wolfsburg spelers erbij, volgens Sport Bild minimaal twee. Eén daarvan zou de 26-jarige Mame Diouf zijn, die transfervrij over kan komen van Hannover 96. Ook de namen van Romelu Lukaku en Real Madrid-talent Alvaro Morata worden genoemd.

Dit seizoen moest Dost bij Wolfsburg vooral concurreren met routinier Ivica Olic. De 34-jarige Kroaat kreeg onlangs een nieuw contract aangeboden en is dus ook volgend seizoen in dienst bij de Duitse club. Dost kwam dit seizoen, mede door blessures, tijdens slechts dertien competitieduels in actie en scoorde vier keer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen