Neville steunt Moyes: "Kunt niet 24 spelers ontslaan"

22 april 2014, 12:41

Gary Neville heeft geen goed woord over voor de spelers van Manchester United. De oud-verdediger, die in 2011 afzwaaide als speler van die club, heeft tegenover Sky Sports gereageerd op het ontslag van trainer David Moyes. Neville stelt dat de spelers de hand in eigen boezem moeten steken.

Manchester United maakt een zeer teleurstellend seizoen door en staat op de zevende positie in de Premier League. Reden voor de club om Moyes vandaag (dinsdag) de laan uit te sturen. "De spelers moeten de verantwoordelijkheid nemen", vindt Neville. "Zij moeten het doen op het veld. Ik heb nooit na een nederlaag gedacht dat het aan de trainer lag. Het ligt altijd bij de spelers."

"De spelers zijn verantwoordelijk voor prestaties, maar je kunt natuurlijk niet 24 spelers ontslaan", aldus de Engelsman, die vindt dat de selectie van Manchester United niet het uiterste uit de kan haalt. "Ze zijn niet zo slecht als het nu lijkt. Ze houden van de club, maar zijn het vertrouwen en het zelfvertrouwen totaal kwijt. Dat heeft Moyes uiteindelijk de kop gekost."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen