FC Groningen neemt weerkundige mee naar Zeist

Ger
22 april 2014, 17:42

FC Groningen gaat met een weerkundige naar Zeist, waar vanavond het hoger beroep op het programma staat tegen de opgelegde sanctie van twintigduizend euro vanwege de afgelaste thuiswedstrijd tegen FC Twente. Het competitieduel vond op 26 januari geen doorgang door hevige sneeuwval.

Algemeen directeur Hans Nijland van FC Groningen reist samen met stadionbeheerder André Snakenborg, weerkundige Johan Kamphuis en huisjurist Wim Entzinger naar Zeist. "Volgens de aanklager betaald voetbal hebben wij 'er niet alles aan gedaan' om ons veld speelklaar te krijgen. Wij beschouwen deze boete als onredelijk en buitenproportioneel", aldus Nijland op de website van FC Groningen.

"Het is bovendien een klap in het gezicht van alle medewerkers en vrijwilligers van de club, die zich in dat weekeinde met man en macht hebben ingezet voor het sneeuwvrij en bespeelbaar maken van het veld in Euroborg. We willen aantonen dat hier sprake is van overmacht en dat FC Groningen in deze niets verweten kan worden", besluit Nijland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen