'Laatste werkdag voor Verbeek bij 1.FC Nürnberg'

23 april 2014, 09:34   Bijgewerkt: 23 april 2014, 09:59

Voor de tweede keer binnen één seizoen dreigt een ontslag voor Gertjan Verbeek. Nadat dinsdagavond al duidelijk werd dat de positie van de coach onder druk stond, weet Sport Bild inmiddels te melden dat de 51-jarige Nederlander waarschijnlijk nog vandaag (woensdag) de laan uit gestuurd wordt.

De krant meldt dat de laatste werkdag voor Verbeek in Nürnberg aangebroken is. Directeur Martin Bader zou na urenlange vergaderingen met de clubleiding en spelers hebben besloten om te breken met de coach.

Verbeek trad acht maanden geleden in dienst bij 1.FC Nürnberg, vlak nadat hij plotseling was ontslagen bij AZ. Onder leiding van de Nederlander presteerde de Duitse club aanvankelijk prima en verliet het de degradatiezone, maar van de laatste negen duels verloor het er maar liefst acht. Door die slechte reeks dreigt de ploeg, met nog drie wedstrijden te gaan, alsnog rechtstreeks te gaan degraderen uit de Bundesliga.

Mocht Verbeek inderdaad ontslagen worden, dan volgt hij het voorbeeld van Bert van Marwijk bij Hamburger SV. Ook de oud-bondscoach werd nog tijdens het lopende seizoen aangesteld én weer ontslagen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen