'Alflen hoofdcoach FC Utrecht, Van der Lem assistent'

23 april 2014, 14:00

Robbie Alflen en Gerard van der Lem krijgen de leiding over het eerste van FC Utrecht. Dat meldt Voetbal International. Alflen, momenteel assistent van Jan Wouters, wordt hoofdcoach en zou de ervaren Van der Lem als mentor naast zich krijgen. De nieuwe staf wordt volgens het blad 'binnen enkele weken' gepresenteerd.

Alflen stond als speler tussen 1985 en 1991 onder contract bij FC Utrecht en is al vijf jaar als coach aan de club verbonden. Aanvankelijk was hij jeugdtrainer, na het vertrek van toenmalig hoofdcoach Erwin Koeman schoof hij als assistent van Jan Wouters door naar het eerste elftal. Ook Van der Lem heeft als speler een verleden bij FC Utrecht en deed als coach veel ervaring op als assistent van Louis van Gaal bij Ajax en FC Barcelona.

Onlangs werd al duidelijk dat Jan Wouters na dit seizoen vertrekt uit de Galgenwaard. Hij wordt genoemd als nieuwe assistent van Phillip Cocu bij PSV. "Ik wil met de opgedane ervaring een volgende stap maken in mijn carrière. Ik kan met een goed gevoel FC Utrecht verlaten, want FC Utrecht is en blijft mijn club", liet hij weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen