Fonds Gehandicaptensport half jaar op uitshirt Ajax

23 april 2014, 15:09

Ajax maakt in de eerste helft van het seizoen 2014/2015 reclame voor een goed doel. De club speelt in uitwedstrijden met de naam en het logo van het Fonds Gehandicaptensport op het shirt. Dit heeft coach Frank de Boer woensdag laten weten tijdens de Ajax-Aegon Sportdag, het sportevenement voor kinderen uit het speciaal onderwijs. Ajax en hoofdsponsor Aegon willen zo meer aandacht vragen voor gehandicaptensport.

"Sport is gezond en belangrijk voor iedereen. Zeker ook voor mensen met een handicap. Daar is extra aandacht voor nodig, maar ook geld. Wij zijn trots dat wij kunnen helpen door met het Fonds Gehandicaptensport het shirt te spelen", zegt De Boer op Ajax.nl. Fonds Gehandicaptensport zal in alle competitie- en bekerwedstrijden van het eerste elftal, Jong Ajax en Ajax Vrouwen op de voorkant van het Amsterdamse shirt staan.

Hoofdsponsor Aegon staat zijn plek op het shirt graag af, zegt algemeen directeur Marco Keim van Aegon Nederland. "Samen met Ajax staan wij als één man achter het Fonds Gehandicaptensport. In de afgelopen drie jaar stond het FONDS een thuiswedstrijd per seizoen op het shirt van Ajax. Nu het contract met een halfjaar is verlengd willen wij door deze manier het FONDS steunen door in de rest van het land aandacht te vragen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen