Ajax-fans doen toezeggingen in geheim overleg

23 april 2014, 18:26

Een delegatie van de harde kern van Ajax heeft vandaag (woensdag) een geheim onderhoud gehad met Ajax en Heracles Almelo, de clubs die het komende zondag tegen elkaar opnemen in het kampioensduel van Ajax. De fanatieke supporters hebben toezeggingen gedaan over hun gedrag tijdens het duel in Almelo.

Het gesprek vond plaats op een centraal gelegen en neutraal terrein. De fans van de Amsterdamse club gingen met Heracles-directieleden Jan Smit (voorzitter) en Nico-Jan Hoogma (algemeen directeur) en Ajax-directeuren Edwin van der Sar en Jeroen Slob om tafel. De aanwezige partijen hebben volgens de NOS bevestigd dat er een 'goed gesprek' gevoerd is, waarin 'goede afspraken' over komend weekend gemaakt zijn. De harde kern van Ajax heeft toegezegd dat zowel van vuurwerk als van een veldbestorming geen sprake zal zijn.

Ajax ontzegde reeds vierhonderd Ajax-supporters toegang tot het Polman Stadion in Almelo, vanwege het vuurwerkincident in de Kuip, tijdens de bekerfinale tussen PEC Zwolle en Ajax (5-1).

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen