Ronaldo aan aftrap tegen Bayern, zieke Bale niet

23 april 2014, 19:41   Bijgewerkt: 23 april 2014, 19:48

Cristiano Ronaldo is door de medische staf van Real Madrid fit genoeg bevonden om te starten tegen Bayern München, in de halve finale van de Champions League. In tegenstelling tot de Portugese vedette van de Koninklijke, zal Gareth Bale in het Estadio Santiago Bernabéu niet verschijnen aan de aftrap. De Welshman kampt met griep.

Bale bezet wel een plaatsje op de Madrileense reservebank. Dit geldt ook voor de Braziliaanse linksachter Marcelo, die nog niet helemaal hersteld is van een spierblessure en afgelopen maandag pas voor het eerste weer met de groep trainde. Ronaldo keerde ook pas enkele dagen geleden terug op het trainingsveld, maar de Portugees heeft de race tegen de klok gewonnen.

Bij Bayern start Arjen Robben in de startformatie. Onze landgenoot scoorde maar liefst zeven keer in de afgelopen elf Champions League-duels, waarin hij ook nog eens vijf assists leverde.

Opstellingen

Real Madrid: Casillas; Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrão; Xabi Alonso, Modric, Isco; Di María, Cristiano Ronaldo, Benzema.

Bayern München: Neuer; Rafinha, Dante, Boateng, Alaba; Ribéry, Schweinsteiger, Lahm, Kroos, Robben; Mandzukic.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen