Van Hanegem 'weet officieel nog niets' van akkoord

23 april 2014, 23:29

Vanmiddag (woensdag) werd naar buiten gebracht dat Willem van Hanegem als klankbord van de directie van Feyenoord zou gaan fungeren, maar het clubicoon stelt tegen Voetbal International dat van een officieel akkoord nog geen sprake is.

"Ik ben al eens praatpaal geweest, dus het maakt mij niet uit hoe ze het noemen", zegt Van Hanegem over zijn functie bij de Rotterdamse club. "Maar officieel weet ik van niets. Ik heb wel gesproken met de directeuren Eric Gudde en Martin van Geel, maar heb binnenkort ook nog een gesprek met de nieuwe trainer Fred Rutten. Dan zien we wel wat ik uiteindelijk ga doen", aldus Van Hanegem, die dus nog duidelijk een slag om de arm houdt.

"Dat het om voetbal moet gaan, lijkt me logisch", vervolgt De Kromme. "Feyenoord had een rol voor me in gedachte zoals Eusébio dat deed bij Benfica. Ik wacht het af. Het klopt wel dat we goede gesprekken hebben gevoerd, dus er zal best iets uitkomen. Maar als het niks was geworden, ook goed. Ik heb nooit van mijn leven om iets lopen soebatten en dat heb ik deze keer ook niet gedaan. Dat neemt uiteraard niet weg dat ik Feyenoord wel graag help."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen