Sturridge mikt op terugkeer in topper tegen ex-club

24 april 2014, 13:26   Bijgewerkt: 24 april 2014, 13:38

Liverpool moest het afgelopen weekend tegen Norwich City nog stellen zonder de geblesseerde Daniel Sturridge, maar kan mogelijk komend weekend weer beschikken over de aanvaller. Dan ontvangt de ploeg van trainer Brendan Rodgers achtervolger Chelsea, de oud-club van Sturridge.

"Ik hoop dat ik er dit weekend weer bij ben", zegt de Engelsman tegen Sky Sports. "Ik weet niet of ik speel, maar we zullen het zien." Sturridge stond tussen 2011 en 2013 op de loonlijst bij Chelsea, maar verkaste daarna naar Liverpool. Voor de spits wordt het komend weekend dus een pikant weerzien. "Ik zal respect tonen voor mijn oud-club. Maar als ik in de laatste minuut de winnende maak, zal ik helemaal gek worden. Ik wil dat niet, maar ik weet niet of ik mezelf dan in de hand heb."

Ploeggenoot Jordan Henderson hoopt dat de aanvaller, die kampte met een hamstringblessure, er zondag bij is. "Hij is een zeer belangrijke speler voor ons. Het is altijd een bonus om een speler als Daniel terug te hebben, dus ik hoop dat hij fit is en kan spelen." The Reds hebben met nog drie wedstrijden te gaan vijf punten voorsprong op Chelsea. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen