Speeltijd lonkt voor Van Ginkel tegen Liverpool

Ger
24 april 2014, 15:42

Marco van Ginkel mag serieus hopen op speeltijd in de Premier League-topper tegen Liverpool. Manager José Mourinho heeft volgens Engelse media toestemming van de directie van Chelsea om zondag op Anfield Road zijn tweede keus binnen de lijnen te sturen.

De Portugese oefenmeester wil zijn vaste krachten sparen met het oog op de return tegen Atlético Madrid in de halve finales van de Champions League. Chelsea hoopte aanvankelijk dat het competitieduel met Liverpool naar zaterdag verplaatst kon worden, maar dat bleek niet mogelijk. Frank Lampard en John Obi Mikel zullen vermoedelijk zondag gewoon aan de aftrap verschijnen. De twee middenvelders zijn geschorst voor de Europese return.

Van Ginkel komt eveneens in beeld om tegen Liverpool in actie te gaan komen. De oud-speler van Vitesse herstelde de afgelopen maanden van een zware knieblessure. Naast Van Ginkel heeft Mourinho mogelijk ook speelminuten in petto voor Nathan Aké. De twee Nederlanders zaten deze week al in de selectie van de Londenaren voor de uitwedstrijd tegen Atlético.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen