Giggs staat voor debuut: "Trots en een beetje nerveus"

Ger
25 april 2014, 11:21

Ryan Giggs kan niet wachten om zaterdag zijn officiële debuut te maken als interim-coach van Manchester United. De 40-jarige Welshman, nog steeds actief als speler, neemt op Old Trafford tot het einde van het seizoen de taken over van de eerder deze week ontslagen David Moyes. De thuiswedstrijd tegen Norwich City is de eerste vuurproef voor Giggs.

"Dit is het meest trotse moment uit mijn leven. Ik ben al zo lang een supporter van Manchester United", aldus Giggs tijdens zijn eerste persconferentie als coach. "Mijn boodschap aan de spelers is geweest dat ik ze vertrouw. Ze maken een scherpe indruk. Ik weet zeker dat het zaterdag gaat kolken op Old Trafford. Ik heb de spelers opgedragen om te scoren en het publiek te vermaken. Dat is mijn filosofie."

"Van mij mag het nu al zaterdag zijn. Ik ben blij en een beetje nerveus", geeft Giggs toe. "Toen het clubbestuur me vroeg of ik de resterende vier wedstrijden van het seizoen voor de ploeg wilde zorgden, hoefde ik geen moment na te denken. Ik heb direct mijn jawoord gegeven."

Louis van Gaal geldt volgens Britse media als topfavoriet om Moyes definitief op te volgen. Hij vertrekt na het komende WK als bondscoach van het Nederlands elftal en wil graag in de Premier League aan de slag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen