Berg helpt Panathinaikos met hattrick aan beker

26 april 2014, 21:08

Aan de hand van een wervelende Marcus Berg heeft Panathinaikos de Griekse beker in de wacht gesleept. De Zweedse spits, in het verleden actief bij FC Groningen en PSV, was zaterdag met drie doelpunten de matchwinner in de finale tegen PAOK Saloniki. Het werd uiteindelijk 4-1 in het Olympisch Stadion van Athene.

PAOK stuntte in de halve finale met de uitschakeling van Olympiakos, dat in de competitie al ver voor het einde de landstitel in de wacht sleepte. Tegen Panathinaikos kon de equipe uit Thessaloníki, waar Huub Stevens eerder dit seizoen werd ontslagen, echter geen vuist maken.

Berg opende na een kwartier de score en tekende in de vijftigste minuut ook voor de 0-2. In de 88ste minuut legde de Zweed de eindscore vast op 1-4. Direct daarna kreeg hij een applauswissel van coach Yannis Anastasiou (ex-Roda JC Kerkrade en ex-Ajax). Nikolaos Karelis had Panathinaikos in de 53ste minuut al op 0-3 gebracht, Zvonimir Vukic redde een kwartier later de eer voor PAOK uit een strafschop.

Bij Panathinaikos, dat de beker voor de achttiende keer wint, had David Mendes da Silva een basisplaats. Bij PAOK kregen Hedwiges Maduro en Danny Hoesen geen speeltijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen