'Coach Prandelli overweegt plan B zonder Balotelli'

27 april 2014, 11:20

Italië-bondscoach Cesare Prandelli tekent diverse strategieën uit voor het WK van komende zomer in Brazilië. Mario Balotelli ontbreekt in een van de alternatieve formaties die Prandelli volgens de Italiaanse media zou overwegen.

Balotelli, de nummer negen van AC Milan, baarde vrijdag niet alleen opzien met een teleurstellend optreden, maar ook met zijn negatieve reactie op zijn wissel en een confrontatie met een journalist. La Gazzetta dello Sport kopt vandaag (zondag) 'Een Italië zonder Balo?' en sugereert vervolgens dat bondscoach Prandelli 'hem nog een kans geeft, maar denkt aan een plan B, met Antonio Cassano (Parma, red.) als valse spits'.

Tuttosport vraagt zich hardop af of Balotelli deelname aan het WK verdient. "Denk erover na", adviseert de krant. Corriere dello Sport stelt dat het 'dit keer over is' voor Balotelli. La Stampa denkt er ook het zijne van: "Milan neemt haar tijd en Prandelli krijgt twijfels."

Terwijl de prestaties en het gedrag van Balotelli zeer wisselvallig zijn, dienen Torino-spits Ciro Immobile en AS Roma-aanvaller Mattia Destro zich dit seizoen ook aan. Een garantie in de startopstelling van Italië heeft Balotelli niet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen