Atlético Madrid vloert Valencia met fraaie kopgoal

27 april 2014, 18:58

De tiende landstitel, en de eerste sinds 1996, begint steeds nadrukkelijker te lonken voor Atlético Madrid. De formatie van trainer Diego Simeone maakte zondag geen fout in de uitwedstrijd tegen Valencia. Er werd met 0-1 gewonnen op Mestalla.

Raúl García tekende op slag van rust voor het enige doelpunt van de wedstrijd. De Spanjaard scoorde, na een voorzet van Gabi, met een achterwaartse kopbal. Daarbij zag Valencia-doelman Guaita er niet overtuigend uit. De sluitpost kwam uit zijn doel gestormd en tastte volledig mis, waardoor Raúl García de score kon openen.

Het leverde Atlético Madrid zijn negende zege op rij op in de Spaanse competitie. De koploper speelde de laatste minuten wel met tien man. Juanfran kreeg direct rood voor een overtreding op Pablo Piatti. Aan de score veranderde desondanks niets meer.

Atlético Madrid gaat met 88 punten aan kop in La Liga. Als het van de laatste drie wedstrijden er twee wint, is het kampioenschap een feit. In dat geval komt Atlético op 94 punten. Nummer twee Real Madrid, dat met een duel minder gespeeld 82 punten heeft, kan ook nog op dat puntenaantal komen. Het onderling resultaat is echter in het voordeel van Atlético. FC Barcelona bezet met 81 punten de derde plaats en speelt vanavond nog uit tegen Villarreal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen