Douglas: "Nederlands elftal blijft een droom"

Ger
29 april 2014, 09:07

Douglas Franco Teixeira ontving in november 2011 zijn Nederlandse paspoort. De toenmalige FC Twente-verdediger hoopte daarmee op een kans in Oranje, maar tot op heden wacht hij nog altijd op zijn eerste speelminuut als international. Een uitnodiging voor het WK verwacht hij dan ook niet.

"Ik reken helemaal nergens op", aldus Douglas, die tegenwoordig voor Dinamo Moskou uitkomt, in De Telegraaf. Bij de interlands tegen Andorra en Roemenië in oktober 2012 werd hij eenmalig als laatste in de rij opgeroepen zonder in actie te komen. "Ik heb na die ene keer bij Oranje nooit meer iets gehoord. Ik heb ook niet het idee dat ik hier in Rusland gevolgd word. Van Gaal is een goede bondscoach, alleen maakt hij andere keuzes. Ik weet niet waarom hij dat doet. Misschien omdat ik de laatste jaren bij FC Twente niet mijn beste niveau heb gehaald", zoekt Douglas naar een verklaring.

De geboren Braziliaan aast op een nieuwe kans als Guus Hiddink na het WK de taken gaat overnemen van keuzeheer Louis van Gaal. "Ik hoop, dat de volgende bondscoach me wel een kans wil geven. Ik heb er veel voor gedaan om Nederlander te worden en het blijft een droom om in het Nederlands elftal te spelen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen