Vreman na ruime zege: "Alles klopte bij De Graafschap"

Ger
29 april 2014, 11:47

De Graafschap zette in de play-offs om promotie naar de Eredivisie een grote stap op weg naar de tweede ronde. De ploeg uit Doetinchem won maandag met ruime cijfers de eerste wedstrijd tegen Fortuna Sittard. Trainer Jan Vreman genoot met volle teugen van zijn elftal.

"In het verleden kwamen we vaker in zelfde soort posities uit als bij onze goals in deze wedstrijd. Maar toen was de voorzet niet goed of te laat of de loopactie klopte niet. Deze keer klopte daarin alles", zegt Vreman tegenover de camera van FOX Sports. "Dan zit je te genieten, want daar speel je voetbal voor. Het hele jaar werk je aan dit soort dingen. Elke training probeer je het erin te slijpen om het eruit te laten komen in wedstrijden."

"De uitgangspositie is heel goed, daar draaien we niet omheen. Maar de wedstrijd moet eerst nog gespeeld worden. Van onderschatting mag geen sprake zijn. Niemand had de 1-4 zege verwacht, wij niet en Fortuna ook niet. Wij maken er vier hier, dus het is altijd mogelijk. We moeten eerst goed spelen vrijdag en dan verder kijken naar de volgende ronde."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen