Cech en Terry hervatten training bij Chelsea

Ger
29 april 2014, 13:43

Het herstel van Petr Cech verloopt veel sneller dan Chelsea aanvankelijk had ingeschat. Het seizoen van de doelman leek door een schouderblessure al voorbij te zijn. Inmiddels heeft hij de training bij de Engelse topclub echter weer hervat. Ook aanvoerder John Terry voegde zich weer bij de groep.

Cech ging vorige week na ruim een kwartier spelen naar de kant in de eerste wedstrijd tegen Atlético Madrid in de halve finales van de Champions League (0-0). De Tsjech was verkeerd terechtgekomen bij een redding na een hoekschop. Chelsea liet na afloop van het duel weten dat Cech dit seizoen niet meer in actie zou komen, maar die voorspelling blijkt dus onjuist. De sluitpost moest afgelopen zondag de competitiewedstrijd tegen Liverpool missen, maar hij aast nu op een rentree in de return tegen Atlético. Dat duel staat woensdag op Stamford Bridge op het programma.

Evenals Cech viel ook Terry uit in Estadio Vicente Calderón. De verdediger ging in de slotfase door zijn enkel. Manager José Mourinho sprak na het duel in Madrid al zijn verwachting uit dat Terry dit seizoen nog zou gaan spelen. Eden Hazard (kuit) en Samuel Eto'o (knie) hebben zich ook weer laten zien op het trainingsveld van de Londenaren. Of de twee offensieve krachten tegen Atlético inzetbaar zijn, is vooralsnog niet duidelijk. Frank Lampard en John Mikel Obi zullen woensdag sowieso ontbreken. Beide middenvelders zijn geschorst.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen