Excelsior bindt talenten Brito en De Reuver

30 april 2014, 15:11

Elso Brito en Carlo de Reuver hebben een contract in de wacht gesleept bij Excelsior. Beide spelers hebben voor één jaar getekend, met optie voor nog twee seizoenen. Brito en De Reuver zijn afkomstig uit de jeugdopleiding van Excelsior en maakten dit seizoen op amateurbasis deel uit van de selectie.

"Hier doe je het voor", zegt Brito op de website van zijn club. "Ik speel sinds D2 bij Excelsior in verschillende teams en dan is het leuk als je uiteindelijk een contract mag ondertekenen. Ik ben hier hartstikke blij mee."

De 20-jarige Brito kan uit de voeten als linksback en op het middenveld, de 19-jarige De Reuver is een spits. "Ik heb hier hard voor gewerkt, dus dit voelt echt als een beloning", zegt hij over zijn contract bij de club. De aanvaller deed dit seizoen vooral van zich spreken bij de A-junioren. "Ik ben topscorer van de eerste divisie met 21 doelpunten en we hebben nog één wedstrijd te gaan. Het is fijn dat ik voor A1 veel doelpunten heb gemaakt, want als spits word je daar toch op afgerekend. Komend seizoen is mijn doel om meer minuten te maken bij het eerste. Uiteindelijk wil je jezelf daar bewijzen en slagen. Ik ga daar keihard mijn best voor doen."

Excelsior werd dit seizoen knap derde in de Jupiler League en mag nog hopen op promotie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen