McClaren looft Van Gaal: "Je houdt van hem of haat hem"

30 april 2014, 17:37

Steve McClaren denkt dat Louis van Gaal de juiste man zou zijn voor Manchester United. De oud-trainer van FC Twente, in het verleden jarenlang assistent-coach op Old Trafford, is vol lof over zijn Nederlandse collega. Van Gaal wordt door Engelse bookmakers gezien als belangrijkste kandidaat om David Moyes op te volgen als manager van Manchester United en McClaren is ervan overtuigd dat de Nederlander kan slagen.

"Van Gaal heeft, zonder twijfel, wat nodig is om te slagen. Hij heeft een rare reputatie, omdat hij heel rechtlijnig is. Hij weet wat hij wil en weet waar hij mee bezig is en houdt van discipline", citeert Sky Sports de huidige trainer van de Engelse tweedeklasser Derby County. "Je houdt van hem, of je haat hem. Zo'n type is het."

"Hij is succesvol, laat teams winnen en heeft ervaring op het hoogste niveau", vervolgt McClaren zijn lofzang over Van Gaal. "Hij kan omgaan met topspelers en prijzen winnen, dus hij is geknipt voor alle topclubs."

Sinds het ontslag van Moyes zit Ryan Giggs als interim-coach op de bank bij Manchester United. Hij maakt het seizoen ook af in die rol, de verwachting is dat Van Gaal na het komende WK in dienst zal treden.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen