Ibrahimovic wil carrière als speler bij PSG afsluiten

1 mei 2014, 15:23

Het is nooit stil rondom Zlatan Ibrahimovic. Of de Zweedse vedette van Paris Saint Germain heeft weer eens indruk gemaakt op het voetbalveld, of hij wordt in verband gebracht met andere clubs. Ibrahimovic geeft zelf aan dat hij zijn carrière wil afsluiten bij de regerend kampioen van Frankrijk.

"Ik heb hier een goed contract dat nog twee jaar doorloopt", zegt Ibrahimovic tegen CalcioNews24. "Soms lees ik geruchten in de krant, die stellen dat ik Paris Saint Germain misschien ga verlaten. Daarom wil ik duidelijk maken dat ik het uitstekend naar mijn zin heb in Parijs. Ik ben blij met het feit dat ik deel uitmaak van dit team en ik wil mijn loopbaan als speler bij PSG eindigen", aldus de Zweedse spits.

Ibrahimovic kwam de gelederen van PSG in 2012 versterken, nadat hij onder contract stond bij AC Milan. De Zweed kwam in Italië ook uit voor Internazionale en Juventus, waarvan laatstgenoemde hem in 2004 wegplukte bij Ajax. Tussen 2009 en 2011 speelde Ibracadabra in het shirt van FC Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen