De Jong: "Knallen met Cambuur in eigen huis"

Ger
2 mei 2014, 15:03

SC Cambuur wil zaterdag in de afsluitende competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag een feestje vieren met de eigen supporters. De promovendus uit Leeuwarden verzekerde zich vorige maand van een langer verblijf in de Eredivisie.

"Heel Nederland heeft het over onze supporters, over de sfeer en de steun die we van ze krijgen. Dat we het afgelopen jaar zoveel thuiswedstrijden hebben gewonnen is echt geen toeval", zegt trainer Henk de Jong op de website van Cambuur. "Wij willen de supporters bedanken voor hun steun door nog één keer te knallen in eigen huis." Daarnaast wil De Jong revanche voor de eerdere 3-0 nederlaag in Den Haag. "Dat was één van onze mindere wedstrijden van het seizoen, misschien zelfs wel de minste."

Bij Cambuur is Elvis Manu door een lichte blessure een twijfelgeval voor zaterdag. Jody Lukoki komt vanwege een schorsing sowieso niet in actie. De Jong: "Voorin moeten we een beetje schuiven, maar dat is helemaal niet erg. Nu kunnen die andere jongens mooi laten zien wat ze waard zijn. Ik heb er alle vertrouwen in."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen