Ten Rouwelaar: "Zorgen dat we er nog één keer voor gaan"

2 mei 2014, 18:14

Hoewel NAC Breda theoretisch gezien nog één puntje nodig heeft om zeker te zijn van rechtstreeks lijfsbehoud in de Eredivisie, kan het eigenlijk niet meer misgaan voor de club uit Breda. Concurrent RKC Waalwijk staat drie punten achter, met een veel minder doelsaldo. Zodoende lijkt NAC op visite bij PSV een verliespartij te kunnen veroorloven. Desalniettemin willen de Bredanaars alles geven in het Brabants onderonsje.

"Ik wil er niet aan toegeven dat er een stemming bij ons komt dat het niet meer mis kan gaan", stelt NAC-aanvoerder Jelle ten Rouwelaar tegen Omroep Brabant. "We moeten zorgen dat we er nog één keer voor gaan en NAC in de Eredivisie houden. Dat is het allerbelangrijkste", aldus de goalie.

Rechtsachter Sepp de Roover denkt dat de nadruk op het verdedigen moet liggen in Eindhoven: "Op de nul spelen is moeilijk, zeker voor een club als NAC. Maar we moeten zo goed mogelijk verdedigen, dat klopt." Jordy Buijs geeft aan dat NAC zal mikken op een snelle omschakeling: "We zullen vanuit de counter opereren."

Rydell Poepon is zeer waarschijnlijk niet inzetbaar voor coach Nebojsa Gudelj, aangezien hij zijn ribben gekneusd heeft.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen