Huntelaar mist laatste duel: "Ik werd gek in mijn hoofd"

Ger
4 mei 2014, 17:28

Klaas-Jan Huntelaar heeft zijn laatste wedstrijd voor Schalke 04 dit seizoen al achter de rug. De spits (30) is geschorst voor het afsluitende competitieduel, komende zaterdag tegen 1.FC Nürnberg. Hij liep dit weekend tegen SC Freiburg tegen een 'fatale' gele kaart aan.

De naam van Huntelaar verdween in het boekje van de scheidsrechter omdat hij zijn 0-2 vierde door in de hekken te klimmen. "Voor mijn treffer had ik tweemaal pech gehad, omdat ik slechts de lat raakte. Gelukkig lukte het me uiteindelijk toch om te scoren. Dat ik mijn vijfde gele kaart van het seizoen incasseerde, is zeer ergerlijk. Voor de wedstrijd wist ik dat ik op scherp stond, maar na de 2-0 werd ik gek in mijn hoofd", legt de oud-Ajacied uit op de website van Schalke.

De equipe uit Gelsenkirchen moet zich nu zonder Huntelaar zien te verzekeren van de derde plaats in de Bundesliga. "We hebben nog een punt nodig en dat gaan we tegen Nürnberg ook pakken. We spelen thuis en daar zijn we altijd sterk", blikt Huntelaar vol vertrouwen vooruit.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen