Benfica gelijk tegen Setubal, FC Porto onderuit

4 mei 2014, 21:23

De zegereeks van Benfica in de Portugese Liga ZON Sagres is voorbij. De formatie van trainer Jorge Jesus bleef zondag in eigen huis, na elf overwinningen op rij, steken op een 1-1 gelijkspel tegen Vitoria Setubal. André Gomes zette de grootmacht uit Lissabon in de zestigste minuut nog wel op voorsprong, maar een kwartier later kwamen de bezoekers langszij door een rake penalty van Rafael Martins.

Veel maakt het puntenverlies niet uit voor Benfica, aangezien het al zeker was van de landstitel. De hoofdstedelingen kunnen het seizoen nog afsluiten met vier prijzen. Komende woensdag spelen ze tegen Rio Ave de finale van de League Cup. Datzelfde Rio Ave is op zondag 18 mei de tegenstander in de eindstrijd van de nationale beker. Bovendien speelt Benfica eerder die week, op woensdag 14 mei, in Turijn de Europa League-finale tegen Sevilla FC.

Nummer twee Sporting Lissabon speelde zaterdag eveneens met 1-1 gelijk, op visite bij Nacional Madeira. FC Porto, de nummer drie van de ranglijst, verloor zondag met 2-1 bij laagvlieger SC Olhanense. Ook voor die teams staat hun eindklassering al vast. Sporting mag als nummer twee rechtstreeks de Champions League in, FC Porto gaat de voorronde van het miljoenenbal in.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen