Mathijsen niet bij Oranje, Castaignos en Locadia wel

Ger
5 mei 2014, 13:59   Bijgewerkt: 5 mei 2014, 14:48

Joris Mathijsen hoeft niet te rekenen op deelname aan het komende WK met het Nederlands elftal. De ervaren verdediger van Feyenoord is door bondscoach Louis van Gaal niet opgenomen in zijn selectie voor een trainingskamp in Hoenderloo.

De groep is niet representatief voor de definitieve WK-selectie, al zullen enkele spelers van deze lijst wel meegaan naar Brazilië. Tijdens de eerste WK-voorbereiding mogen de opgeroepen voetballers uit de Eredivisie namelijk proberen de keuzeheer te overtuigen dat ze in de definitieve WK-selectie horen. Spelers die hun brood verdienen bij een Nederlandse club en die nu al buiten de boot zijn gevallen, zoals dus Mathijsen, kunnen de reis naar Rio sowieso al vergeten. Dat gaat niet op voor mogelijke kandidaat-internationals die nog verplichtingen hebben in de play-offs van de Eredivisie om Europees voetbal, zoals bijvoorbeeld Vitesse en AZ.

De selectie van Oranje voor de trainingsstage in Hoenderloo:

Doel: Jasper Cillessen (Ajax), Kenneth Vermeer (Ajax), Jeroen Zoet (PSV)

Verdediging: Daryl Janmaat (Feyenoord), Bruno Martins Indi (Feyenoord), Terence Kongolo (Feyenoord), Karim Rekik (PSV), Joël Veltman (Ajax), Stefan de Vrij (Feyenoord),

Middenveld: Daley Blind (Ajax), Jordy Clasie (Feyenoord), Davy Klaassen (Ajax), Tonny Trindade de Vilhena (Feyenoord), Georginio Wijnaldum (PSV)

Aanval: Jean-Paul Boëtius (Feyenoord), Luc Castaignos (FC Twente), Memphis Depay (PSV), Jürgen Locadia (PSV), Luciano Narsingh (PSV), Quincy Promes (FC Twente)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen