Monk tekent voor drie jaar als manager van Swansea

7 mei 2014, 15:08   Bijgewerkt: 7 mei 2014, 15:27

Swansea City houdt manager Garry Monk langer aan boord. De manager, die de ontslagen Michael Laudrup in februari verving, heeft een contract ondertekend dat hem voor drie seizoenen aan de club uit Wales verbindt. Dat meldt Swansea via de officiële website.

"We zijn verheugd met de aanstelling van Garry als onze nieuwe manager", zegt voorzitter Huw Jenkins. "We hebben een weloverwogen besluit genomen. Het is een zeer belangrijke beslissing voor onze club. We waren het er unaniem over eens dat dit het juiste moment is om Garry de functie op permanente basis aan te bieden", vervolgt de preses.

Monk heeft veel indruk gemaakt bij de clubleiding van Swansea, nadat hij het roer overnam van Laudrup: "Als we vooruitkijken naar ons vierde seizoen in de Premier League, dan zijn we erover eens dat we terug naar de basis moeten gaan. De dingen die ons de afgelopen jaren successen gebracht hebben. Garry vertegenwoordigt deze waarden uitstekend en iedereen kijkt er dan ook naar uit om verder met hem samen te werken. We zijn onder de indruk van zijn werklust en betrokkenheid."

Monk is trots op zijn aanstelling: "Kansen als deze krijg je maar één keer in je leven. Ik grijp hem met beide handen aan. Ik ben in mijn carrière nog niet zo trots geweest als nu. Ik ben vereerd."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen