Van Ginkel vervangt geblesseerde Locadia bij Oranje

7 mei 2014, 14:58

Marco van Ginkel is door bondscoach Louis van Gaal toegevoegd aan de selectie die momenteel in Hoenderloo verblijft voor een trainingsstage. De 21-jarige middenvelder, die dit seizoen geteisterd werd door een zware knieblessure, vervangt PSV-spits Jürgen Locadia, die moest afhaken vanwege liesklachten.

Vanmiddag verzamelden de (potentiële) internationals zich rond 13.30 uur in Hoenderloo. Locadia had bij binnenkomst in het trainingskamp al last van zijn lies. Uit medisch onderzoek is gebleken dat het voor de spits het verstandigst is om huiswaarts te keren. Dit maakte de weg dus vrij voor Van Ginkel, die bij Chelsea lang moest revalideren van zijn knieblessure.

Bondscoach Louis van Gaal werkt tussen de dag van vandaag en de oefeninterland tegen Ecuador (17 mei) drie trainingsstages af met de selectie van Oranje, die nog niet representatief voor de selectie voor het WK van komende zomer in Brazilië. Er zijn voornamelijk spelers die in de Eredivisie uitkomen opgeroepen voor de trainingsstages en de (potentiële) internationals die nog verplichtingen hebben bij hun club zullen in een later stadium instromen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen