VVV-coach Trost: "Op het juiste moment pieken"

7 mei 2014, 15:59

VVV Venlo sloot het Jupiler League-seizoen af met een vijfde plaats, waardoor de equipe van coach René Trost in de play-offs om promotie/degradatie donderdag en zondag op nummer twee FC Dordrecht stuit. Trost hoopt dat zijn manschappen op het juiste moment kunnen excelleren, zo geeft hij aan de officiële website van de Venlonaren.

"Dit zijn de belangrijkste wedstrijden van het seizoen en we moeten op het juiste moment pieken, het is een totaal andere competitie", zegt Trost over het treffen met Dordrecht. "Wanneer het team het niveau van Volendam weet te halen, kunnen we van elk team winnen. Maar FC Dordrecht is een hele zware tegenstander, dat hebben we in de competitie gezien. Maar ze kunnen ook geknakt zijn nadat ze al die weken bovenaan hebben gestaan en uiteindelijk het niet gehaald hebben. Het worden hoe dan ook interessante wedstrijden", weet de oefenmeester van VVV.

Trost gaf de startopstelling van VVV, dat tegen Dordrecht eerst in de eigen Koel speelt, al prijs. Deze luidt als volgt: Mäenpää; Schroijen, Post, Altheer en Fleuren; Sevinç, Kruijsen en Türk; Wolters, De Kogel en Reimerink.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen