Guingamp houdt Monaco op 1-1 en helpt PSG aan titel

7 mei 2014, 20:58   Bijgewerkt: 7 mei 2014, 23:46

Paris Saint Germain zou vanavond om 21.00 uur in het eigen Parc des Princes beginnen aan de beoogde kampioenswedstrijd tegen Stade Rennes, maar de Parijzenaars zijn plotseling vóór de aftrap al zeker van titelprolongatie in de Franse Ligue 1. Dat komt doordat achtervolger AS Monaco zojuist niet verder kwam dan een 1-1 gelijkspel tegen En Avant Guingamp.

Doelpunten bleven lange tijd uit bij Monaco - Guingamp, maar in de 77ste minuut zette Dimitar Berbatov (foto) de thuisclub op voorsprong. Indien het 1-0 zou blijven, moest Paris SG het vanavond zelf afmaken tegen Rennes. Het bleef echter geen 1-0; Fatih Atik herstelde vijf minuten voor tijd het evenwicht namens de bezoekers. Guingamp, dat zaterdag ten koste van Rennes de Coupe de France veroverde, eindigde de wedstrijd met tien man doordat Mustapha Diallo in de 88ste minuut rood kreeg. De 1-1 stand bleef desondanks overeind.

Monaco heeft met nog twee duels te spelen een achterstand van zeven punten op Paris SG, dat daardoor voor het tweede jaar op rij - en voor de vierde keer in totaal - aan de champagne kan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen