Fans en medespelers vinden Bony beste van Swansea

8 mei 2014, 11:08

Wilfried Bony heeft een handvol onderscheidingen overgehouden aan zijn eerste seizoen bij Swansea City. De Ivoriaanse aanvaller, afgelopen zomer overgekomen van Vitesse, kreeg woensdag maar liefst vier prijzen overhandigd. Hij is niet alleen topscorer geworden, maar ook verkozen tot beste nieuwkomer én beste speler. Zowel supporters als medespelers verkozen Bony tot beste voetballer van het afgelopen seizoen, de Ivoriaan werd hierdoor respectievelijk Supporters' Player of the Year en Players Player of the Year.

Bony begon wat moeizaam aan zijn eerste seizoen bij Swansea, maar vond rond de jaarwisseling zijn draai. Sindsdien scoort hij aan de lopende band, in totaal was de spits deze jaargang goed voor 24 treffers.

Bony sleepte dus vier prijzen in de wacht bij Swansea, maar greep naast de award voor het mooiste doelpunt van het seizoen. Die eer ging naar Jonjo Shelvey, hij scoorde in de wedstrijd tegen Aston Villa met een spectaculaire volley. Ben Davies werd verkozen tot Young Player of the Year bij de Premier League-club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen