Excelsior en FC Dordrecht op drempel volgende ronde

Ger
8 mei 2014, 21:49   Bijgewerkt: 8 mei 2014, 22:00

Excelsior en FC Dordrecht beschikken over prima papieren om de laatste ronde van de nacompetitie te bereiken. De Kralingers sloten de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch met een 1-3 overwinning af. FC Dordrecht zegevierde met dezelfde cijfers bij VVV Venlo.

FC Den Bosch had een dag voor de wedstrijd een opvallende motivatieprikkel gekregen. Maarten de Gruyter, voorzitter van de raad van commissarissen, gaf de spelers een boek met kunstzinnige foto's van naakte vrouwen. Het opmerkelijke presentje leek zijn uitwerking niet te missen. Al binnen het eerste kwartier had FC Den Bosch een voorsprong te pakken. Erik Quekel promoveerde het eerste schot van de Brabanders direct tot een doelpunt.

rood kaart

rood kaart

FC Dordrecht hield de volle winst over aan de eerste confrontatie met VVV Venlo in de nacompetitie. Het duel in Limburg eindigde donderdagavond in 1-2. De door Sparta gehuurde Paul Gladon zette de Zuid-Hollanders in de twintigste minuut op voorsprong. Een sterke fase na de hervatting hielp VVV aan de gelijkmaker. Van dichtbij tikte Randy Wolters de 1-1 binnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen