Sherwood klaagt over instelling spelers Spurs

10 mei 2014, 13:35

Tim Sherwood is niet tevreden over zijn spelers. De trainer van Tottenham Hotspur is van mening dat een deel van zijn selectie hun sport op de verkeerde manier benadert. "Ze doen alsof de club blij mag zijn dat zij hier spelen, alsof ze de club een plezier doen", aldus de Engelsman tegenover Sky Sports.

Sherwood meent dat hij wordt gezien als 'invaller'. Hij tekende in december een contract voor 1,5 jaar in Londen, na het gedwongen vertrek van Andre Villas-Boas, maar moet aan het einde van het seizoen vermoedelijk alweer vertrekken. "Er komen spelers naar me toe die van hun zaakwaarnemer hebben gehoord dat ik hier volgend jaar niet meer op de bank zit. Ik weet niet wie ze dat heeft verteld. Maar als ik wat wil weten, vraag ik het wel aan de spelers. 

De spelers behandelen hem daarom met onvoldoende respect. "Op een school wordt een docent die invalt vaak niet met hetzelfde respect behandeld als de hoofdmeester. Het is een lastige situatie, maar ik zal er mee om moeten gaan."

Tottenham heeft in de laatste wedstrijd van het seizoen thuis tegen Aston Villa aan een punt genoeg om Europees voetbal veilig te stellen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen